Meet the Team

MEET OUR TEAM

Martien Janssen

Een echte doorzetter! Op haar 18e heeft ze een zwaar auto-ongeval gehad; met gecompliceerde armbreuken, ontwrichte elleboog, gekneusd bekken en gekneusde schouders tot gevolg. Ze zou altijd pijn blijven hebben en haar arm nooit meer kunnen strekken, aldus de dokters.
Ondanks dat is ze toch 6 jaar heel actief geweest in de sportwereld: fitness, indoor cycling, power yoga, step aerobic...
In 2008 kwam ze haar nieuwe passie tegen...inderdaad PILATES!
Die microbe heeft haar sindsdien nooit meer losgelaten.
Na verschillende opleidingen succesvol te hebben afgerond mag zij zichzelf full certified Pilates Instructor noemen.
Intussen beoefent en geeft ze al 10 jaar les. Wat haar erg veel voldoening geeft, mensen te kunnen helpen. En bovendien kan ze intussen haar arm bijna volledig terug strekken, iets wat eerder onhaalbaar leek te zijn.

Martien is het gezicht van deze prachtige, unieke pilatesstudio waar ze elke dag met hart en ziel en met veel plezier haar passie deelt met iedereen!
"Pilates is een totaalpakket; body, mind & spirit"

Caroline 

Dat je met pilates een betere lichamelijke conditie en grotere bewustwording kan krijgen bewijst deze dame.
Ze begon erg enthousiast aan pilateslessen.
Al snel werd ze zo verliefd op het continue leer- en groeiproces van pilates dat ze zich helemaal heeft toegelegd op het doceren van pilateslessen, als een gecertificeerde docente!

"I allow myself to be a learner"

Kelly 

Enkele keren per week een uurtje pilates kan wonderen doen voor je lichaam. Dat kan zij volmondig beamen!
Tot 2010 was ze erg sportief! Niets was haar te veel. Elke dag deed ze wel iets; zumba, spinning, lopen, aerobics, body-pump. Tot op een dag ze last kreeg van haar rug, spieren en gewrichten. Toen ze te horen kreeg dat fybromyalgie had, stortte haar wereld in.
Ze mocht geen enkele zwaar fysieke sport meer doen maar stilzitten was geen optie en zo kwam ze terecht bij pilates. Door pilates heeft ze een betere houding, meer souplesse en spierkracht en véél minder pijn van haar ziekte. Haar levenskwaliteit is er door pilates erg op vooruit gegaan. 
Haar passie voor pilates is zo gegroeid dat ze zelf ook lesgeeft in deze unieke bewegingsvorm.

"Ik zou me geen leven zonder pilates kunnen voorstellen"

Heidi 

Niets is te zot voor Heidi; fitness, jujitsu, zumba, bodypump, yoga, zwemmen, zelfs paaldansen!
Zij is nieuwsgierig en probeert graag nieuwe dingen uit. Zo ontdekte ze ook pilates.
Het duurde niet lang voor ze helemaal verkocht was. Ze merkte al snel op dat ze meer ontspande, een mooie correcte houding kreeg. Meer nog, na een lange werkdag als account manager op de baan kwam ze niet meer 'geradbraakt' uit de auto.
Ze haalde zoveel voldoening uit deze total body workout dat ze besliste om zelf wilde lesgeven. Ze haalt er enorm veel energie en voldoening uit om mensen te zien evolueren en begeleiden.

"Pilates is my happy hour"