Extra info & Online alternatief

ONLINE LESSEN vanaf 23 maart!

Ik zie jullie, jullie zien mij!

Hoe werkt het?
BEN JE AL KLANT > Je schrijft je in via Fitmanager (aanmelden via Kalender, zoals je kent). Je kan inschrijven tot een half uur voor de start van de les. Een kwartier voor de start, ontvang je een link om deel te nemen aan de les ('meeting') via ZOOM. De link ontvang je in je notificaties van Fitmanager (én in je mailbox als je de nieuwsbriefoptie hebt ingeschakeld, best even doen.)
Als je via telefoon of tablet wil deelnemen dan dien je nog even de gratis app ZOOM cloud meetings te downloaden. Via laptop/pc hoef je niets te installeren. Je komt dan in de 'waiting room'. Ten laatste 5 minuten vóór de start van de les zie je mij verschijnen.
Wat heb je nodig: een mat en voldoende ruimte om oefeningen te doen (denk aan side kicks bvb.) Eventueel een handdoek in de buurt, flesje(s) water voor bootybarre combi fit.
Ik zal blij zijn jullie terug te zien! Want oh wat mis ik het lesgeven!
Groetjes, Martien
 

BEN JE NOG GEEN KLANT > neem contact met me op via het inschrijfformulier op de site of mail naar info@pilatesbodycenter.be.

 

De studio is gesloten omwille van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.
Er zijn voorlopig dus géén lessen. Annulering van alle lessen op dit moment t.e.m 5 april.

 

We bieden we je ook graag enkele GRATIS online lesjes aan gedurende de periode dat we gesloten zijn.

Hoe? via Facebook in een besloten groep
         Heb je geen Facebookaccount, stuur dan even een mailtje.

Ondertussen ben ik volop bezig met nog andere online opties. Ook voor niet-klanten.
Meer informatie volgt hier, op facebook en op instagram.

 

INFO voor klanten:
Hoe verloopt het met je abonnement en beurtenkaart?

De geldigheidsduur van je beurtenkaart wordt gewoon verlengd met de tijd dat we gesloten zijn. Dus geen zorgen, je kan gewoon al je sessies opgebruiken.

Abonnementen lopen op dit moment gewoon door maar worden geannuleerd/gepauzeerd indien de studio langer gesloten dient te blijven. De sessies die je nu tijdens de maand maart niet hebt kunnen opnemen, mag je uiteraard nog op een later tijdstip inplannen.

ONTVANG ALLE INFO:
! zorg ervoor dat we je kunnen bereiken: ga naar Accountinstellingen > email instellingen > klik aan: ontvang de nieuwsbrief van Pilates Body Center.